• banner1-3
  • LED PAD Lamp

    LED PAD Lamp

  • LED Lampu Bay High

    LED Lampu Bay High

  • LED lampu langit-langit

    LED lampu langit-langit

  • Recessed LED Lamp

    Recessed LED Lamp

  • T5 peralatan-Integrasi

    T5 peralatan-Integrasi

  • Tri-bukti LED Tube

    Tri-bukti LED Tube

kok milih kita

3123123

 

We sing LED perusahaan dhuwur-tech didegaké ing taun 1990 kanthi ibukutha REGISTER saka USD 3,000,000, panggonan ing Ningbo -Outsourcer kutha gisik ayu ing provinsi Zhejiang, China.After luwih saka 20 taun kang genah lan inovasi, kita wis ngembangaken tim profesional kang bisa sumber sampeyan kualitas dhuwur lan rega LED sarujuk produk.

produk kita duwe loro bagean:

Salah lampu njero ruangan ruangan lan, kalebu LED IPAD-SIZE Lampu Sorot, Lampu LED lampu langit-langit, LED Lamp, LED Track cahya, LED sorot, lampu Lamp, LED Series Tube lan sawetara lampu LED khusus kayata cahya darurat LED lan LED Ultraviolet ireng cahya lan ing ...

Simpen

Read More

Featured produk

matur kanggo wektu

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih House