Gambar Company

cso5oiz0123

We sing LED perusahaan dhuwur-tech didegaké ing taun 1990 kanthi ibukutha REGISTER saka USD 3,000,000, panggonan ing Ningbo -Outsourcer kutha gisik ayu ing provinsi Zhejiang, China.After luwih saka 20 taun kang genah lan inovasi, kita wis ngembangaken tim profesional kang bisa sumber sampeyan kualitas dhuwur lan rega LED sarujuk produk products.Our duwe rong bagean:

Salah lampu njero ruangan ruangan lan, kalebu LED IPAD-SIZE Lampu Sorot, Lampu LED lampu langit-langit, LED Lamp, LED Track cahya, LED sorot, lampu Lamp, LED Series Tube lan sawetara lampu LED khusus kayata cahya darurat LED lan LED Ultraviolet ireng cahya lan ing.

Liyane wis tampilan LED, kalebu tampilan babagan LED, LED Dot Matrix lan ing.

CE, RoHS, SGS lan disetujoni ISO9001. layanan Selaras punika sambutan. "Kejujuran, Innovation, Harmony lan Excellence" sing asas kita, lan uga kita nguber. Kita nyawisaken diri kita kanggo nyediakake clents kita karo produk profesional, banget lan competitive lan layanan. Teknologi entuk manfaat goal kita, supaya kita sajujure pangarep-arep kanggo netepake lan njaga long-term sesambetan bisnis sama karo sampeyan.

CE-EMC Certificate111


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Heart

WhatsApp Online Chat !