• banner1-3
  • LED PAD Banjir Lampu

    LED PAD Banjir Lampu

  • LED Lampu Bay High

    LED Lampu Bay High

  • LED Lampu siling

    LED Lampu siling

  • Recessed LED Downlight

    Recessed LED Downlight

  • T5 fixture-terpadu

    T5 fixture-terpadu

  • Tri-buktina LED pipah

    Tri-buktina LED pipah

naha milih Kami

3123123

 

Kami LED perusahaan tinggi-tech diadegkeun taun 1990 ku Ibu register tina USD 3.000.000, locating di Ningbo -the kota basisir geulis di propinsi Zhejiang, China.After leuwih ti 20 taun urang hardworking sarta inovasi, urang geus ngamekarkeun tim profésional anu bisa nyadiakeun Anjeun kualitasna alus sarta harga LED nguntungkeun produk.

produk urang boga dua bagian:

Hiji keur LED lampu indoor na outdoor, kaasup LED iPad-SIZE Floodlight, LED Lampu siling, LED Downlight, LED Lagu lampu, LED Spotlights, LED lampu bohlam, LED Series pipah tur sababaraha lampu LED husus kayaning lampu darurat LED na LED ultraviolet hideung lampu jeung saterusna ...

Simpen

Maca deui

Artikel produk

hatur keur waktos Anjeun

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart