Profil Perusahaan

cso5oiz0123

Kami LED perusahaan tinggi-tech diadegkeun taun 1990 ku Ibu register tina USD 3.000.000, locating di Ningbo -the kota basisir geulis di propinsi Zhejiang, China.After leuwih ti 20 taun urang hardworking sarta inovasi, urang geus ngamekarkeun tim profésional anu bisa nyadiakeun Anjeun kualitasna alus sarta harga LED nguntungkeun produk products.Our gaduh dua bagian:

Hiji keur LED lampu indoor na outdoor, kaasup LED iPad-SIZE Floodlight, LED Lampu siling, LED Downlight, LED Lagu lampu, LED Spotlights, LED lampu bohlam, LED Series pipah tur sababaraha lampu LED husus kayaning lampu darurat LED na LED ultraviolet hideung lampu jeung saterusna.

Séjénna anu tampilan LED, kaasup tampilan bagean LED, LED Dot Matrix jeung saterusna.

CE, RoHS, SGS jeung persetujuan ISO9001. jasa ngaropéa anu ngabageakeun. "Kajujuran, Juara, harmoni jeung kaunggulan" nu prinsipna kami, sarta ogé urang ngudag. Urang bakti diri ka nyadiakeun clents kami kalayan produk profésional, alus teuing jeung kalapa jeung jasa. benefit silih ngarupakeun cita urang, sangkan jujur ​​mudahan pikeun ngadegkeun sarta ngajaga jangka panjang hubungan bisnis koperasi sareng anjeun.

CE-EMC Certificate111


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart

WhatsApp Online Chat !