lampu FL-PAD-10W LED Darurat Banjir

Pondok Description:

IP65 outdoor Rechargable ngagawekeun Darurat LED Banjir Lampu 10W


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 100000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo Atawa Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngaran produk: FL-PAD-10W LED Darurat Banjir lampu
    tegangan: DC5V / 2a
    Kamampuh: 4400mA
    waktu ngagawekeun: waktos 3H 8800mA ngagawekeun: 6H
    Power: 10W
    lumén: 800lm
    CCT: 2700-6500K SOS
    LED Tipe: CRI> 80 2835SMD
    Bahan: aluminium perumahan
    Warna pikeun Pilihan: Hideung / bodas / Hideung + bodas
    Beam Angle: 110 °
    Ukuran: 162 * 193 * 32mm
    IP Level: IP65
    bijil: CE & RoHS, ERP, SGS, ISO9001
    OEM & ODM Wilujeng sumping


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

    WhatsApp Online Chat !