Tinggi daya 20W Ukuran Frameless I-PAD LED Banjir Lampu 20W

Pondok Description:

IP65 murni Aluminium Frameless Ukuran I-PAD LED Banjir Lampu 20W


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 100000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo Atawa Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngaran produk: FL-PAD-20W

    Voltage:AC220-260V or AC110-165V;AC100-277V

    Kakuatan: 20W

    Lumén: 1850lm

    CCT: 2700K / 3000K / 4000K / 6000K

    LED Tipe: CRI> 80 2835SMD

    sambungan kabel 30cm kawat-3 * 1.0

    Bahan: Aluminium + 4.0mm ultra-bodas ranginang kaca-anti dazzling

    Warna pikeun Pilihan: Hideung / Bodas / Gray

    Beam Angle: 110 °

    Ukuran: 162 x115x20.5mm

    IP Level: IP65

    Sertipikat: CE & RoHS, ERP, SGS, ISO9001

    OEM & ODM Wilujeng sumping


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu

    WhatsApp Online Chat !