T160-100W kakuatan High LED lampu bay tinggi

Pondok Description:

Aluminium High Quality E40 100W LED Lampu Bay High


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 100000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo Atawa Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngaran produk: T160-2835-100W

    Voltage:AC170-265V,AC85-277V

    Kakuatan: 100W

    Lumén: 9000lm

    CCT: 2700K / 3000K / 4000K / 6000K

    LED Tipe: CRI> 80 2835SMD

    Basa: E27 & E40

    Bahan: Aluminium perumahan + panutup pc

    Warna pikeun Pilihan: Bodas / Emas

    Beam Angle: 330 °

    Ukuran: D: 160mm H: 277mm

    Sertipikat: CE & RoHS, ISO9001

    OEM & ODM Wilujeng sumping


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

    WhatsApp Online Chat !